Home > General > Jornada dubitativa que acaba en positiu

Jornada dubitativa que acaba en positiu

05/08/2020

La jornada d’ahir a mesura que avançava el matí s’anava desinflant motivada per les presentacions de resultats d’algunes de les grans empreses europees com Bayer o la britànica Diageo que no ajudaven. Contínues preocupacions pels rebrots de Covid i les relacions geopolítiques entre els Estats Units i la Xina també van contribuir a la inestabilitat. Cal destacar que Trump volia prohibir l’ús de la app TikTok als Estats Units a no ser que fos adquirida per una empresa com per exemple Microsoft. A partir de l’obertura americana es van publicar unes dates més favorables d’activitat industrial tant a Europa com als Estats Units. Destaca que a Europa l’institut econòmic IFO va registrar un augment de la demanda d’automòbils a Alemanya i Espanya va registrar la primera caiguda d’aturats des del mes de febrer. Aquestes xifres més favorables van portar l’IBEX-35 a superar els 7.000 punts. Sectors més cíclics i el financer contribuint amb força. Destaquem també Merlin Properties com a líder del selectiu en publicar-se en premsa que una empresa del Canadà estaria estudiant llançar una oferta de compra. Del costat de les matèries primeres l’or seguia amb ganes de pujar i a tancament europeu ja superava els 2.000 dòlars. Pel que fa a la divisa, l’eurodòlar es creuava als voltants d’1,1770.

Categories: General Tags: