Home > General > “And the winner is”

“And the winner is”

01/08/2020

És cert que el títol és agosarat en una setmana que ha estat farcida de dubtes i incerteses motivades per dades macroeconòmiques negatives especialment venint dels Estats Units: davallades del PIB sense precedents (no vistes des de la gran depressió), increment de les sol·licituds de subsidis d’atur i altres dades negatives venint del continent Europeu. Però quan en mig de plena campanya de resultats en què la majoria presenten un segon trimestre amb les seves corresponents afectacions negatives pel Covid, és llavors quan comencem a sentir el repic de tambors i arriba el moment de la presentació de les empreses tecnològiques de referència: FAANG’s. Aquest exclusiu grup (que pondera una mica més del 20% de l’índex americà S&P500 – Facebook, Apple, Amazon, Netflix, Google i Microsoft) va publicar el tancament sorprenent molt positivament i millorant números (a excepció de Netflix). “And the winner is”: el sector tecnològic. L’última sessió de juliol es va moure en terreny negatiu, en especial per l’Ibex-35, que va acabar a nivells de 6.900 arrossegat pels seus principals valors del sector financer i valors de pes com Telefónica o Repsol, que van caure amb força. La resta d’índexs europeus també cotitzaven en negatiu però amb pèrdues que rondaven el 0,40%. En aquest entorn l’or continuava escalant a la recerca dels 2.000 dòlars. L’eurodòlar intentava tancar la setmana amb un creuament de 1,1820. Molt bon cap de setmana a tothom!

Categories: General Tags: