Home > General > Bon dia, després d’un dijous dur

Bon dia, després d’un dijous dur

13/06/2020

Després d’uns dies amb pluja sembla que ahir el sol feia intenció de sortir en algun moment i això ens alegra a tots. Per als que batallem cada dia amb els mercats, ahir ens va regalar un petit respir després de la dura jornada de dijous, en què es van veure caigudes dels principals índexs que no vèiem des de feia tres mesos. Semblava que els temors per un rebrot de la Covid-19 i el discurs del president de la Reserva Federal Americana eren els principals causants de les caigudes de dijous. En la jornada d’ahir els principals índexs a tancament europeu romanien relativament positius. En el selectiu espanyol IBEX-35 eren els principals valors cíclics, com Arcelor Mittal, IAG (Iberia, Vueling i British Airways) o inclús el sector financer els que més espenyien a l’alça. Els mercats americans, en els primers compassos de la jornada, també van despertar amb ganes de rebot. Pel que fa a divises cal destacar que l’eurodòlar se situava prop d’1,13. Actius com ara el petroli també cotitzaven en verd. Tot i aquest petit respir de divendres, que portava la RV a cotitzar en positiu, alguns del actius més defensius o actius denominats refugi també mantenien la lluita. L’or es mantenia per sobre dels 1.700 i el deute governamental pujava de preu. Bon cap de setmana!

Categories: General Tags: