Home > General > La setmana finalitza amb consistència als mercats

La setmana finalitza amb consistència als mercats

28/09/2019

Els selectius europeus tanquen la setmana amb lleugeres revaloracions i mostren certa estabilitat tot començant una nova temporada de publicacions de resultats empresarials. Pel que fa a l’Ibex-35, cal destacar que a poc a poc va reduint la bretxa respecte als rendiments positius d’altres índexs de referència a Europa, tot destacant l’avenç dels valors més cíclics afectats directament per la guerra comercial. Valors com Arcelormittal o Ence eren dels que més destacaven positivament impulsats per la ja confirmada nova ronda de negociacions entre els portaveus americans i xinesos de cara al 10 d’octubre que es duran a terme a Washington. Mentrestant, la incertesa s’apodera dels mercats americans degut al possible cas d’impeachment a Trump mentre que empreses tan representatives com Micron Tecnology, fabricant de microxips, anuncia un profit warning acusant l’efecte de la guerra comercial en el seu negoci. En clau Brexit, Boris Johnson comunicava públicament que se cenyiria a la llei i es mostrava optimista de cara a poder arribar a un possible acord de sortida amb acord amb la Unió Europea abans de la data clau del 31 d’octubre. Els mercats de Wall Street iniciaven la sessió amb lleugeres pujades, impulsats per les dades públiques positives sobre la confiança del consumidor elaborat per la Universitat de Michigan.

Categories: General Tags: