Home > General > Trump culpa de nou les ‘fake news’

Trump culpa de nou les ‘fake news’

01/10/2019

El president dels Estats Units ha tornat a compartir a través de les xarxes socials que s’està sentint perseguit i que s’estan començant a filtrar fake news o notícies falses pel que fa a l’acusació que ha rebut sobre la trucada al president ucraïnès i a les notícies sobre l’administració americana, que suposadament voldria excloure diverses empreses xineses dels índexs de Wall Street. De moment, aquestes notícies semblen calmar lleugerament els temors a curt termini dels inversors, que veuen com la sessió borsària al Vell Continent va acabar amb una nova jornada de pujades generalitzades, exceptuant el selectiu britànic FTSE-100, que va corregir un 0,24%. L’IBEX-35, per la seva banda, va aconseguir començar la setmana esdevenint el selectiu que més es va apreciar conjuntament amb l’EuroStoxx i el CAC-40, els tres amb pujades del 0,66%. El selectiu espanyol encara resta amb una important diferència si tenim en compte el rendiment acumulat des de principi d’any, que actualment és del 8,25%, mentre que el CAC-40 i el FTSE MIB cotitzen amb beneficis del 20,02% i 20,65%, respectivament. En espera de novetats respecte al que es tractarà a la nova ronda de negociacions comercials entre les dues potències econòmiques mundials, el tipus de canvi eurodòlar es va situar a nivells d’1,089 durant al sessió, per acabar tancant a nivells d’1,109 durant la sessió europea.

Categories: General Tags: