Home > General > Trump torna a pressionar la FED

Trump torna a pressionar la FED

30/07/2019

Wall Street ha obert aquest dilluns amb un signe mixt en els seus principals índexs. Els inversors moderen les seves expectatives per les negociacions comercials d’aquesta setmana entre Washington i Pequín. Es tracta d’un últim intent de les dos economies mes grans del món per arribar a un acord comercial i posar fi a la disputa. Al mateix temps es prepara per la decisió de la política monetària de la Reserva Federal dels Estats Units (FED) aquest dimecres a les 20 (hora espanyola), sobre la decisió de l’ajustament de tipus d’interès. També es preveu que el president de la Reserva Federal, Jerome Powell, parli sobre l’estat de l’economia. Per l’altre costat, Donald Trump, president dels Estats Units, ha posat llenya al foc dient que “la Unió Europea abaixarà els tipus d’interès, Powell no farà res”. Pel que fa als resultats corporatius, aquesta setmana és previst que un total de 170 companyies del S&P 500 publiquin resultats. El protagonista d’aquesta setmana serà Apple, que es l’últim dels gegants tecnològics que quedaven per confessar-se davant del mercat. Pel que fa al mercat europeu, destaquem la pujada de la borsa del Regne Unit, impulsada per l’oferta de compra de Takeaway a Just Eat, aquesta última ha pujat més d’un 30%.  D’altra banda, el primer ministre britànic Boris Johnson enfonsa la lliura a causa de la disputa amb Brussel·les per la sortida del Regne Unit de la Unió Europea.

Categories: General Tags: