Home > General > El BCE impulsa la banca

El BCE impulsa la banca

07/03/2019

L’IBEX-35 torna a tantejar els 9.300 punts, arribant a sobrepassar-los durant alguns moments de la jornada amb la notícia del Banc Central Europeu, que presumptament podria injectar de nou liquiditat als bancs, fet que propiciaria la concessió de préstecs a interessos molt atractius per al sector de la banca, que podria propiciar la millora dels seus marges a l’hora de futures presentacions de resultats. Les notícies macroeconòmiques que arribaven des d’Europa no eren positives, ja que es confirmava l’entrada en contracció de l’activitat manufacturera de l’Eurozona, i promovia que algun dels selectius europeus finalitzés la jornada en tonalitat vermella. Els inversors en actius de risc segueixen a l’espera de novetats per part de les negociacions comercials entre la Xina i els Estats Units, novetats sobre el Brexit abans de la data clau del 29 de març o alguna declaració del BCE que pugui servir com a catalitzador i fer recuperar la confiança inversora en els selectius europeus, que han tingut un rendiment excepcional des de principi d’any, però que fa vàries jornades que té absència de fets positius.

Categories: General Tags: