Home > General > Europa segueix a tota vela

Europa segueix a tota vela

06/03/2019

Les dades sobre els pronòstics de creixement més baix del PIB esperat a la Xina l’any 2019 i el següent any no van tenir gaire influència en els mercats del Vell Continent, que van sumar una nova jornada amb tonalitat verdosa en general. Recordem que les eleccions presidencials espanyoles del 28 d’abril estan molt a prop i molts inversors romanen prudents en les inversions relacionades amb el selectiu IBEX-35, en què en jornades com les d’ahir on tot Europa va veure els selectius moderadament incrementats, el mercat espanyol va tancar totalment pla. Un dels següents esdeveniments que poden aportar novetats serà la compareixença del BCE, que es durà terme demà. Els mercats de Wall Street van obrir amb dubtes amb lleugeres pèrdues, en espera de nous catalitzadors positius que puguin apagar les pors que han tornat a ressorgir després que Donald Trump hagi focalitzat un nou atac comercial, en aquest cas posant l’Índia al seu radar. Les dades d’ocupació del mercat dels Estats Units, que seran publicades durant la setmana, poden servir com a impuls per als selectius de renda variable en cas que aquestes dades sorprenguin positivament els analistes.

Categories: General Tags: