Home > General > El març s’inicia amb força per als mercats europeus

El març s’inicia amb força per als mercats europeus

02/03/2019

L’inici del mes de març ha estat positiu per als actius més arriscats, que han estat impulsats per la bona jornada viscuda als mercats asiàtics, després de veure el Nikkei japonès per sobre del punt percentual i el Hang Seng xinès també acabant amb lleugeres apujades degut a les filtracions de la possible redacció de 150 pàgines sobre el nou acord comercial entre els Estats Units i la Xina, que els analistes preveuen que sigui firmat de cara a aquest mes
Les borses europees van seguir la línia marcada pels mercats asiàtics, amb l’ajuda també de les bones publicacions de resultats d’empreses que es van veure en els últims dies del mes anterior. Fent un repàs actual des de principi d’any, l’índex de referència de les empreses europees, l’Eurostoxx-50, acumula una revaloració del 10,38%, i se situa en 3.312 punts, nivells que no es veien des de principi d’octubre del 2018. L’economia alemanya, amb el DAX com a selectiu de referència, també segueix la inèrcia dels mercats europeus i ja assoleix números que no es veien des del desè mes del 2018, amb revaloracions des de principi d’any del 9,88%. L’IBEX-35, per la seva part, va intentar atacar els 9.300 punts però va acabar tancant pla, en 9.278 punts.

Categories: General Tags: