Home > General > La Xina reviu les tensions comercials amb nous aranzels contra els EUA

La Xina reviu les tensions comercials amb nous aranzels contra els EUA

12/09/2018

Els selectius europeus obrien en positiu ahir dimarts, però a mesura que avançava el dia i amb la notícia mundial que la Xina feia la petició a l’OMC per a la imposició de nous aranzels als EUA, feia que els mercats tornessin al vermell. L’EuroStoxx 50, l’IBEX 35 i el CAC 40 eren els únics selectius que aconseguien tancar en verd, amb pujades inferiors al 0,3%. L’IBEX 35, per la seva part, es quedava fregant els 9.300. A l’altra banda de l’Atlàntic, els mercats americans obrien en vermell degut a les noves declaracions xineses respecte als aranzels. Alhora la divisa americana s’apreciava respecte a l’euro i el tipus de canvi es tornava a situar en 1,15 euros per dòlars.

Categories: General Tags: