Home > General > L’IBEX treu el cap de l’espiral baixista

L’IBEX treu el cap de l’espiral baixista

11/09/2018

La setmana ha començat amb bon peu pel que fa al selectiu espanyol, deixant enrere les caigudes dels últims dies amb una pujada de l’1,09%, arribant als 9.270 punts. A destacar els increments del sector bancari, guiats principalment per un pes pesant de l’IBEX 35 com és Santander, 1,82%. Les apujades als mercats europeus han estat predominants, on l’EuroStoxx 50 es situava als 3.309 punts. A l’altra banda de l’Atlàntic, els mercats americans obrien en verd degut a la disminució de la tensió latent per la guerra comercial i a unes positives dades comercials presentades divendres passat que feien impulsar la confiança dels inversors en la jornada de dilluns.

Categories: General Tags: