Home > General > L’IBEX-35 reprèn els 9.300 punts

L’IBEX-35 reprèn els 9.300 punts

13/09/2018

La companyia espanyola Inditex (4,11%) bat rècords de vendes i deixa entreveure oportunitats de creixement al futur, amb l’afirmació d’arribar a vendre on line els seus productes arreu del món el 2020. Tot i aquestes bones notícies d’un dels pesos pesants del selectiu espanyol, l’IBEX-35 obria en vermell i fluctuava durant tota la jornada per acabar en positiu als 9.306 punts. A l’altra banda de l’Atlàntic, els mercats americans obrien plans. Durant el dia d’avui es durà a terme la presentació dels tres nous mòbils de la companyia Apple. Pel que fa a les commodities, destaquem que el barril de Brent sobrepassa els 80 dòlars a causa del temor que l’huracà Florence arribi a la costa est americana i afecti els subministraments.

Categories: General Tags: