Home > General > La geopolítica continua movent els mercats

La geopolítica continua movent els mercats

10/08/2018

Amb escasses referències macroeconòmiques i amb uns resultats empresarials sense gaire tirada, les mirades se centraven en la guerra comercial entre els EUA i la Xina després que el gegant asiàtic respongués de la mateixa manera a la nova fornada d’aranzels del 25% que van anunciar des dels EUA. A més, els fronts que el govern nord-americà manté oberts amb l’Iran i Rússia no decauen i desestabilitzaven encara més la situació geopolítica. No obstant això, els mercats europeus aconseguien tancar amb lleugeres pujades, que en cap cas superaven el mig punt percentual, mentre que als EUA els parquets obrien mixtos, on només el Nasdaq cotitzava verd. Per la seva banda, el dòlar s’enfortia recuperant nivells d’1,15 dòlars per euro.

Categories: General Tags: