Home > General > Els nous aranzels fan trontollar el moviment alcista dels mercats

Els nous aranzels fan trontollar el moviment alcista dels mercats

09/08/2018

Els mercats asiàtics auguraven un dia de pèrdues als mercats occidentals després que tanquessin en negatiu durant la matinada d’ahir. Les tensions comercials entre la Xina i els Estats Units sembla que no s’aturin després que el govern americà anunciés que el 23 d’agost entrarà en vigor la segona fase dels aranzels del 25 per cent a productes xinesos per valor de 16.000 milions de dòlars. Així doncs, els mercats europeus tancaven a la baixa, però les pèrdues no superaven en cap cas el mig punt percentual. A l’altre costat de l’Atlàntic, els mercats obrien mixtos, on només el Dow Jones ho feia a la baixa. Per la seva part, el barril de Brent queia amb força arrossegat per l’augment de tensions comercials i tornava als 72 dòlars.

Categories: General Tags: