Home > General > Un respir polític ajuda a empènyer els mercats

Un respir polític ajuda a empènyer els mercats

08/08/2018

Jornada tranquil·la en l’àmbit geopolític, sense novetats de l’enfrontament comercial entre els EUA i la Xina. Els mercats europeus tancaven a l’alça  amb pujades de prop d’un punt percentual. L’IBEX-35 recuperava els 9.800 punts, amb un creixement del 0,51%. A l’altre costat de l’Atlàntic, els índexs americans seguien amb el moviment alcista i cotitzaven a màxims històrics. A més, la temporada de resultats està entrant a la recta final, en què la majoria de les companyies americanes ja han publicat, i d’aquestes quatre de cada cinc han publicat per sobre de les expectatives dels analistes. El barril de Brent recuperava els 74 dòlars al tancament dels mercats europeus després que els EUA restablissin les sancions econòmiques contra l’Iran.

Categories: General Tags: