Home > General > Els mercats aconsegueixen aixecar el cap

Els mercats aconsegueixen aixecar el cap

04/08/2018

Ens acomiadàvem de la primera setmana d’agost amb cotitzacions a l’alça tot i l’augment de les tensions comercials entre els EUA i la Xina en anunciar nous aranzels del 25% per valor de 200.000 milions de dòlars. Així doncs, els mercats europeus després de digerir aquestes notícies cotitzaven a l’alça amb pujades que en cap cas superaven el punt percentual. L’IBEX-35 creixia un 0,43% impulsat pel seu fanalet vermell, la cadena de supermercats DIA, amb un augment del 17,2% després que s’escampessin rumors sobre la seva possible compra per part d’Amazon. Als EUA els mercats obrien mixtos, en què el Nasdaq perdia un 0,13%, però la resta cotitzaven a l’alça amb guanys inferiors al mig punt percentual.

Categories: General Tags: