Home > General > Trump carrega de nou

Trump carrega de nou

24/07/2018

Els mercats europeus començaven la setmana amb descensos moderats. Mentre l’Euro Stoxx 50 perdia un 0,28%, l’Ibex 35 mantenia els 9.700 punts amb un 0,01% positiu a la vigília que comenci l’allau de presentacions de resultats. Per l’altra banda, l’intercanvi d’amenaces entre els màxims dirigents dels EUA i l’Iran han intensificat les tensions geopolítiques i comercials produint un efecte de cautela als mercats. Els parquets americans responien a les tensions geopolítiques amb baixes en el moment de l’obertura i en espera de més resultats al llarg d’aquesta setmana. Per la seva part, el barril de Brent reaccionava a l’alça i intentava superar els 74 dòlars, mentre que l’or continuava a la baixa i l’unça d’or es situava sobre els 1.225 dòlars.

Categories: General Tags: