Home > General > Els mercats es tenyeixen de verd

Els mercats es tenyeixen de verd

25/07/2018

Un dimarts sense grans novetats geopolítiques va facilitar que els inversors es prenguessin un respir i es centressin en els bons resultats de les companyies d’ambdós costats de l’Atlàntic. A més, les esperances que les relacions comercials entre Europa i els EUA millorin després de la trobada de Trump i Juncker van millorar encara més l’escenari borsari. Així doncs, els mercats europeus cotitzaven a l’alça, gràcies a l’espitjada de les tecnològiques, els bancs i el sector de l’automòbil. Els mercats americans obrien a l’alça seguint amb la tendència positiva iniciada amb la temporada de resultats, i el Dow Jones sumava un 0,80% en el tancament dels mercats europeus. El barril Brent tornava a buscar els 74 dòlars després que les tensions amb els EUA no decaiguessin.

Categories: General Tags: