Home > General > Mercats indefinits

Mercats indefinits

21/07/2018

Després d’uns dies de calma quant a notícies macroeconòmiques, el president dels EUA, Donald Trump, va tornar a encendre els ànims amb les declaracions que va fer en una entrevista. Trump deia que estaven preparats per imposar els aranzels que fa uns dies anunciava per valor de 500.000 milions d’euros a productes importats de la Xina. Aquest nou escenari es va produir per la forta apreciació del dòlar, que Trump l’atorgava a la UE i la Xina per debilitar la competitivitat comercial dels EUA. Els mercats europeus reaccionaven amb caigudes, sobretot el Dax alemany (-1,10%). L’Ibex-35 remava a contracorrent i cotitzava positiu (+0,18%). A l’altre costat de l’Atlàntic, els mercats s’agafaven amb bon peu les paraules del seu president i cotitzaven a l’alça.

Categories: General Tags: