Home > General > Els mercats respiren

Els mercats respiren

13/07/2018

L’estabilitat va arribar ahir als mercats després de superar la dura jornada de dimecres. Els principals índexs europeus rebotaven lleugerament intentant recuperar les pèrdues de l’última sessió. Aquestes pujades es reforçaven amb la dada positiva del creixement de producció industrial a l’eurozona, que se situava al 2,4%, per sobre del 2,1% previst. Per la seva part, els mercats americans obrien amb pujades properes a l’1% després de rebre favorablement les dades d’atur setmanal i la inflació del mes de juny, que se situava al 2,9%. Al tancament dels mercats europeus, el barril de Brent no podia revertir el moviment baixista que va agafar ahir i queia un 0,16%. Pel que fa a les divises, l’euro intentava imposar-se al dòlar en una jornada amb poca volatilitat.

Categories: General Tags: