Home > General > La tensió pels conflictes comercials augmenta i no perdona

La tensió pels conflictes comercials augmenta i no perdona

17/07/2018

La segona quinzena de juliol començava amb dubtes per la tensió que creen els comentaris del president dels EUA. En un dels últims, declarava la UE un “enemic” per la seva política comercial. La reunió entre Trump i Putin també va contribuir a aquest ambient de cautela, que es         reflectia amb poc volum              als mercats. A més, ahir coneixíem el creixement del PIB trimestral de la Xina, i tot i que les dades sortien en línia amb l’esperat (+6,5%), la tendència indica que el gegant asiàtic continua frenant el seu creixement. El petroli tampoc perdonava i queia per sota dels 73 dòlars. D’altra banda, tant l’Ibex 35 com la resta dels seus homòlegs europeus tancaven el dia en negatiu, a excepció del DAX alemany, que salvava la jornada gràcies a l’anticipació de bons resultats de Deutsche Bank, que s’elevava un 7,08%.

Categories: General Tags: