Home > General > El vermell s’imposa en una jornada moguda

El vermell s’imposa en una jornada moguda

12/07/2018

El conflicte comercial entre els EUA i la Xina segueix sent ferm després que el govern nord-americà anunciés ahir una proposa d’instaurar nous aranzels, del 10%, per valor de 200.000 milions de dòlars. Immediatament, el gegant asiàtic va respondre anunciant que estudiaran com actuar aplicant les contramesures necessàries. No obstant això, no s’espera que aquest nou esgraó en el conflicte s’instauri immediatament, sinó que ho faci a final d’agost o principi de setembre. A conseqüència de les tensions comercials agreujades, els mercats europeus tancaven amb pèrdues, i l’IBEX-35 era el que en sortia més afectat (-1,57%). Pel que fa als mercats americans, obrien cotitzant a la baixa seguint el mateix transcurs que l’eurozona.

Categories: General Tags: