Home > General > L’euro es ressent de les tensions comercials amb els EUA

L’euro es ressent de les tensions comercials amb els EUA

11/07/2018

L’IBEX-35 trencava ahir la ratxa de cinc jornades consecutives cotitzant a l’alça i perdia els 10.000 punts. La resta de mercats de l’eurozona i dels Estats Units van prendre la tendència contrària i van marcar noves pujades. També a l’altre costat de l’Atlàntic, la temporada de presentació de resultats va començar ahir als EUA amb l’empresa de refrescos PepsiCo, que va superar les xifres esperades pels inversors, i cotitzava a l’alça un 2,90% a l’obertura del Nasdaq. Pel que fa als mercats monetaris, el dòlar augmentava distància respecte de l’euro després que es publiqués la pitjor dada de confiança dels inversors d’Alemanya en sis anys, causada principalment pels temors d’un augment de les tensions comercials amb els EUA.

Categories: General Tags: