Home > General > Volatilitat al Regne Unit a causa del Brexit

Volatilitat al Regne Unit a causa del Brexit

10/07/2018

Lleugeres pujades als principals índexs europeus, on destacava l’IBEX-35, que s’acostava als 10.000 punts. També als Estats Units van començar la setmana a l’alça, on el conflicte comercial amb la Xina va passar desapercebut, ja que aquesta setmana sembla que els inversors se centraran més en la presentació de resultats dels blue chips americans. Diumenge es va conèixer la dimissió del ministre britànic encarregat de la negociació del Brexit, David Davis. Ahir mateix, la primera ministra britànica, Theresa May, va elegir el seu secretari d’habitatge i pro Brexit, Dominic Raab, com a substitut de Davis. Des de Brussel·les no han volgut crear més polèmica i han assegurat que estan preparats per seguir treba­llant per a un acord amb el Regne Unit.

Categories: General Tags: