Home > General > Nou inici de setmana

Nou inici de setmana

10/04/2018

Els moviments dels mercats estan centrant-se en les declaracions i decisions respecte al comerç internacional. Per ara, tant la retòrica utilitzada com les decisions aprovades, són més pròximes a un entorn de negociació que a un entorn de “guerra” comercial, per la qual encara queda molt. Tot i això, no és descartable que pugui succeir, i potser és un dels principals riscos… S’ha de tenir en compte que els canals pels quals els països es beneficien del comerç internacional són molt més complexos que la simple lectura del dèficit o el superàvit per compte corrent. És veritat que els nivells de volatilitat s’han incrementat, especialment els de renda variable, no obstant això, també és veritat que els nivells anteriors no eren els naturals (especialment 2017).

Categories: General Tags: