Home > General > Xi Jinping aixeca el mercat

Xi Jinping aixeca el mercat

11/04/2018

Amb totes les dades sobre la taula, el més probable és que seguim trobant-nos en un mercat alcista que hauria patit una sana correcció. El que sembla clar és que tot el negatiu (des d’un punt de vista geopolític i macro) comença a estar descomptat en el mercat. Aquesta setmana també comença la temporada de resultats. Per primer cop veurem els efectes de la famosa reforma fiscal de Trump. Pel que fa a la sessió d’ahir, els principals selectius europeus mostraven rendiments positius. A l’altra banda de l’Atlàntic, Wall Street no       es quedava endarrere i mostrava comportaments superiors al +1,5% (a tancament europeu). La intervenció del president de la Xina, no només rebaixava la tensió comercial amb els EUA, també prometia una major apertura del país a les inversions internacionals.

Categories: General Tags: