Home > General > Sorpresa al mercat

Sorpresa al mercat

07/02/2018

Finalment dilluns va arribar el fi de la ratxa més llarga sense correcció de les borses americanes: després d’haver caigut un 4% la setmana passada, l’S&P500 es desplomava un -4,10% en la primera sessió de setmana. Amb això, els mercats nord-americans protagonitzaven la caiguda més forta dels darrers 6,5 anys. A més, la volatilitat del mercat també repuntava a nivells de feia dos anys i mig. Per tant, les conseqüències no es van fer esperar i el tancament del Nikkei també acabava força negatiu (-4,73%). Per tant, els mercats europeus, amb cert temor davant l’escenari a l’altra banda de l’Atlàntic obrien la sessió d’ahir caient aproximadament un -3%. Tot i això, a mesura que la jornada avançava, els índexs de referència europeus afluixaven les reta-llades inicials. Haurem de respirar i veure com es desenvolupen les pròximes sessions.

Categories: General Tags: