Home > General > Tornem a la normalitat

Tornem a la normalitat

08/02/2018

Després d’una sana correcció (on ja comptàvem gairebé dos anys sense caigudes importants) els mercats de renda variable tornaven a repuntar recuperant part del terreny perdut la darrera setmana. Els índexs de referència europeus mostraven comportaments superiors a l’1% novament destacant el bon performance del FTSE MIB italià. L’índex Stoxx-600 posava així fre a una ratxa baixista de més d’una setmana i l’IBEX-35 tornava apropar-se als 10.000 punts. A l’altra banda de l’Atlàntic, a l’obertura Wall Street seguia en positiu mentre la temporada de resultats segueix en el focus dels inversors. Quant a la renda fixa, el Treasury 10y marcava yields pròximes al 2,80% mentre que el bund 10y alemany se situava en 0,74%. En aquest context, la divisa europea retrocedia fins a 1,228 contra el dòlar americà.

Categories: General Tags: