Home > General > ‘Habemus’ correcció?

‘Habemus’ correcció?

06/02/2018

El creixement dels salaris estatunidencs, conegut com a AHE (average hourly earnings) suposava una de les dades més importants a vigilar aquest any. Amb aquesta dada publicant substancialment per sobre de l’esperat (+2,9% y/y vs +2,6% esperat) els mercats responien amb baixades generalitzades. Una bona temporada de resultats, el tema Corea tranquil·litzant-se i unes dades macro fortes podrien ser el preludi d’una política hawkish de la FED. En una setmana, l’SP500 ha baixat un 3,85%, posant fi a la ratxa més llarga de la història sense corregir més d’un 3%. El Dax alemany està negatiu i el Nikkei i l’Eurostoxx se situen plans en rendiment acumulat anual. A Europa només aguanten els rendiments positius l’Ibex-35 i el FTSE MIB italià. Aquesta setmana serà important anar seguint les publicacions de resultats.

Categories: General Tags: