Home > General > Torn de les tecnològiques

Torn de les tecnològiques

02/02/2018

Inici del mes de l’amor i els mercats europeus tornaven a mostrar una nova sessió de més a menys. Després de la darrera reunió de la Fed amb Yellen al capdavant, i sense grans novetats en el discurs, la renda variable de la zona euro obria positiva per acabar retrocedint. En plena presentació de resultats, era el torn de BBVA, que mostrava unes xifres en línia amb l’esperat. A part, les grans tecnològiques també prendran protagonisme. Amb les bones xifres de Facebook i Microsoft, que registraven ahir pujades aproximades del 4% i del 0,50%, respectivament, avui veurem com el mercat analitza els números de Google, Apple i Amazon. Aquesta última, amb un rendiment positiu superior al 45% des de final d’octubre, esperava el tancament del 2017 retrocedint lleugerament.

Categories: General Tags: