Home > General > Darrera reunió de Yellen

Darrera reunió de Yellen

01/02/2018

La jornada d’ahir marcava un comportament lateral del mercat europeu. Tot i l’obertura nord-americana en positiu, els principals índexs de la zona euro registraven rendiments plans. A Espanya, tot i l’aldarull polític de Catalunya, l’IBEX-35 repuntava molt lleugerament animat per la publicació de resultats del Santander. Els analistes donaven per bons els resultats de l’entitat, que sorprenia amb creixements del 42% al Brasil. A l’altra banda de l’Atlàntic, el focus d’atenció estava posat en el darrer comunicat de la Fed encapçalat per Janet Yellen. La pròxima reunió (21/03) serà capitanejada per Jerome Powell, que agafarà el relleu de l’actual presidenta. No s’esperaven pujades en els tipus d’interès de referència.

Categories: General Tags: