Home > General > El bitllet verd es tenyeix de vermell

El bitllet verd es tenyeix de vermell

26/01/2018

El president del Banc Central Europeu va moure els mercats sense sorprendre en el seu discurs. Sobretot va fer volar a la coneguda com a moneda única, l’euro, davant de la majoria de divises. Aquest fet juntament amb el momen­tum negatiu que ha agafat el dòlar ha portat la divisa a superar per primera vegada des del 2014 els nivells d’1,25. Atesa la falta de canvis en el discurs de Mario Draghi, amb un to suau o dovish, juntament amb un risc polític nord-americà davant de la falta d’acord entre republicans i demòcrates, fa que el moviment de l’encreuament de les dues divises pateixi aquestes fortes jornades de volatilitat. Davant d’a­quest moviment els mercats europeus van fer un pas enrere i van tancar majoritàriament en vermell.

Categories: General Tags: