Home > General > El BCE marcarà el to del mercat

El BCE marcarà el to del mercat

25/01/2018

Avui es un dia d’aquells que els inversors marquen en vermell al calendari. Tenim reunió del Banc Central Europeu i les paraules de Mario Draghi seran analitzades fins l’últim detall. I es que el ral·li de l’euro respecte al dòlar hauria de marcar d’alguna manera el to del mandatari europeu, ja que és conscient que qualsevol paraula dita més alta que una altra provocarà la continuació d’aquesta escalada de la moneda única o farà que el dòlar recuperi posicions. En aquest sentit, també estarem atents a l’altra banda de l’Atlàntic, tot esperant l’obertura de l’Administració de Trump després del seu tancament divendres passat, quan republicans i demòcrates no van aconseguir posar-se d’acord amb els pressupostos.

Categories: General Tags: