Home > General > Tancament de setmana amb un dòlar dèbil

Tancament de setmana amb un dòlar dèbil

27/01/2018

El tancament de la darrera sessió de cotització va ser positiu en els mercats europeus. A més, els mercats nord-americans també seguien amb la tònica habitual mostrant repunts en els rendiments. De fet, aquesta setmana ha estat força interessant pel que fa a l’economia en general. Per una banda vam tenir el Banc Central Europeu, on Mario Draghi no sorprenia mantenint un discurs dovish. Per altra banda, veiem com el secretari del Tresor dels EUA, Mnuchi, assegurava que es sentien còmodes amb un dòlar dèbil. A més, a Davos, es celebrava el Fòrum Econòmic Mundial on la presència de Donald Trump no ha passat desapercebuda. En aquest context, a tancament europeu la divisa comunitària marcava nivells d’1,243 contra el dòlar americà.

Categories: General Tags: