Home > General > Els Reis animen els mercats

Els Reis animen els mercats

06/01/2018

La primera setmana de l’any denotava un bon ànim comprador per part dels inversors. De fet, mirant el comportament dels selectius europeus, tres de les quatre jornades de cotització d’aquest any es mostraven en positiu, fet que permetia un registre acumulat d’inici d’any superior al 2% (en la majoria de places financeres europees). Quant al país veí, l’IBEX-35 destacava apuntant-se les primeres quatre sessions en positiu. Focalitzant-nos a l’altra banda de l’Atlàntic, Wall Street també es mostrava tenyit de verd. Una de les dades més esperades de la setmana, la taxa d’atur durant el mes de desembre als EUA, publicava en línia amb l’esperat (4,1%). Ens hauríem de remuntar més de 15 anys per veure nivells d’atur similars. Tot i això, veiem certa desacceleració en la creació de nous llocs de treball. En aquest context, la divisa europea es mantenia en nivells d’1,205 dòlars americans.

Categories: General Tags: