Home > General > Bon inici del 2018

Bon inici del 2018

05/01/2018

Durant la jornada d’ahir, els mercats de Wall Street obrien marcant nous màxims històrics. Els darrers mesos hem destacat el bon moment econòmic que vivien els EUA. No obstant això, la proposta de reforma fiscal i la publicació d’alguna dada macroeconòmica sorprenent a l’alça propicia la continuació d’aquesta tendència alcista a les principals borses. D’aquesta manera, durant l’inici del 2018 la gran majoria de selectius europeus, asiàtics i nord-americans s’apunten rendiments positius. En aquest context, Europa no era una excepció i tancava la sessió amb totes les places verdes. L’IBEX-35 i el FTSE MIB encapçalaven les pujades amb un 1,96% i un 2,77%, respectivament. Quant a la jornada d’avui, la principal publicació a la qual estarem atents serà la taxa d’atur als EUA.

Categories: General Tags: