Home > General > El creixement europeu no s’atura

El creixement europeu no s’atura

15/11/2017

L’inici de setmana no dibuixava una tònica massa més positiva que la viscuda la setmana passada. Els índexs de referència europeus seguien amb la tendència baixista on l’Ibex-35 espanyol lluitava per mantenir-se per sobre dels 10.000 punts. Recordem que tot i el recent reajustament dels mercats europeus, la major part d’ells mantenen rendiments acumulats força interessants durant el 2017. Destaquen                   el MIB (+15%) AEX (+12%) i el DAX (+13%). A nivell macroeconòmic, Alemanya, Portugal i Itàlia publicaven les dades preliminars de PIB del tercer trimestre d’enguany. A Alemanya, el creixement interanual s’apuntava un +2,8%, superant les expectatives del +2,3%. De la mateixa manera, Itàlia publicava lleugerament per sobre de l’estimat pel consens (+1,8% vs +1,7%). Finalment, la dada de Portugal es situava lleugerament per sota de l’esperat marcant creixements del +2,5%.

Categories: General Tags: