Home > General > Tancant la presentació de resultats

Tancant la presentació de resultats

14/11/2017

Les borses tancaven la setmana passada en números vermells, en un context sense dades macroeconòmiques de rellevància i davant uns resultats empresarials relativament pitjors de l’esperat. En aquest sentit, els índexs europeus corregien amb més força, amb l’IBEX-35 encapçalant els descensos. Per la seva part, l’S&P500 tancava la setmana quasi pla, tot i que negatiu. Tot i l’anterior, amb gairebé el 90% dels resultats ja publicats, no es pot qualificar la temporada de negativa. Als Estats Units, més del 75% baten les perspectives de resultats. A Europa, el 54% publicava resultats millors de l’esperat, però tan sols el 47% sorprèn en el top line. La sorpresa més positiva arribava des del Japó, amb un 62% de les companyies publicant beneficis per sobre de l’estimat.

Categories: General Tags: