Home > General > L’IBEX-35 es desmarca

L’IBEX-35 es desmarca

16/11/2017

Ahir ens llevàvem del llit amb notícies fresques del país nipó. El Nikkei retrocedia un 1,57% tot i publicar el setè trimestre consecutiu amb creixement del PIB (encara que per sota de l’estimat). Recordem que el rendiment acumulat de l’índex japonès d’aquest any se situa per sobre del 15%, justificat en l’evolució positiva de les mesures monetàries implantades pel país. Posant el punt de mira al nostre continent, ahir vèiem com l’IBEX-35 trencava la ratxa negativa de 10 sessions consecutives amb tancament en vermell. Igualment, el selectiu de referència espanyol es desmarcava dels comportaments a la baixa que registraven els seus comparables als països europeus. De la mateixa manera, a l’altra banda del Atlàntic, Wall Street obria amb lleugeres retallades. Durant la sessió d’avui estarem atents a l’IPC de l’eurozona a l’octubre així com a la taxa d’atur de França del tercer trimestre.

Categories: General Tags: