Home > General > En el punt de mira

En el punt de mira

04/10/2017

La darrera jornada de cotització, l’IBEX-35 va aconseguir reduir el diferencial respecte als índexs de referència europeus. Davant la vaga general convocada i l’avís de diverses agències de qualificació que elevaven la cautela per la tensió a Catalunya, el selectiu espanyol va obrir amb reta­llades moderades. A aquest escenari s’hi sumava la dada d’atur del mes de setembre, que publicava per sobre de l’esperat (+27.858 persones), situant-se en 3.410.182 aturats. Igualment, a mesura que avançava el dia, la normalització tornava al mercat, que tancava força pla. Quant a la prima de risc, va augmentar per segon dia consecutiu. Fent un cop d’ull a la divisa, la jornada d’ahir va deixar l’eurodòlar a nivells d’1,1763.

Categories: General Tags: