Home > General > Correcció de l’IBEX-35

Correcció de l’IBEX-35

05/10/2017

Mentre que el DAX alemany marcava novament records històrics, el selectiu espanyol registrava la caiguda més significativa de l’any, situant-se per sota dels 10.000 punts (9.964,90). La crisi catalana passa factura al mercat del país veí pressionant a la baixa el sector financer en general, tot i que especialment els bancs catalans. Contrarestant aquest escenari baixista, la companyia biotecnològica (de petita capitalització) Oryzon Genomics es marcava un rendiment positiu superior al 10% en anunciar que desplaçaria la seva seu social des de Cornella de Llobregat (Catalunya) fins a Madrid. Per altra banda, a excepció del DAX, els altres selectius europeus es tenyien de vermell i seguíem veient com Wall Street no perdia el to positiu d’enguany.

Categories: General Tags: