Home > General > L’IBEX-35 es desmarca

L’IBEX-35 es desmarca

03/10/2017

Ateses les circumstàncies del país veí, amb Catalunya intentant realitzar un referèndum que era frenat pels cossos policials, l’IBEX-35 es desmarcava des de la preobertura dels altres selectius europeus. Mentre que la majoria de parquets de la zona euro tancaven la jornada d’ahir en positiu, l’índex de referència espanyol retallava per sota del -1%. Als Estats Units, Yellen es posava força hawkish en un discurs de la setmana passada i Trump anunciava el projecte de la reforma fiscal, sembla que força positiu, però el mercat possiblement esperava alguna cosa més. Si sumem aquests esdeveniments al referèndum català i una victòria lleugerament amarga de Merkel diumenge passat, s’explica força bé el comportament de l’eurodòlar.

Categories: General Tags: