Home > General > Merkel guanya a Alemanya

Merkel guanya a Alemanya

26/09/2017

Aquest cap de setmana es celebraven les eleccions generals a Alemanya. La CDU/CSU tornava a guanyar i Angela Merkel revalidava el mandat per quarta vegada. Igualment, el suport d’aquest cop no ha estat tan majoritari com l’anterior. El partit de Merkel haurà de buscar suports a altres partits, cosa que probablement comporti una major limitació de les seves polítiques. Els riscos més destacats a data d’avui semblen ser el referèndum català. No obstant això, els mercats de renda variable es prenen modestament aquests esdeveniments. El deute espanyol manté nivells estables. Pel que fa a nivell macroeconòmic, Europa segueix forta i les dades de PMI de setembre així ho confirmaven. En aquest context, els selectius de la zona euro tancaven lleugerament a la baixa.

Categories: General Tags: