Home > General > A poc a poc i bona lletra

A poc a poc i bona lletra

23/09/2017

La nova amenaça del senyor Rocket man (amb referència al secretari general nord-coreà segons un tuit realitzat per Donald Trump) feia trontollar inicialment els índexs de referencia europeus. No obstant això, a mesura que passava el dia els selectius repuntaven per acabar finalment amb modestes pujades. En el cas de la renda fixa, el bund alemany es mantenia estable fregant rendiments del 0,45%. Pel que feia a la divisa comunitària, les darreres sessions semblava haver trobat certa comoditat lateral en el rang d’1,19-1,20 contra la divisa nord americana. Finalment, posant el punt de mira als EUA, l’avís de Kim Jong-un de llançar una nova bomba d’hidrogen al Pacífic també forçava l’obertura en vermell de Wall Street, que a tancament europeu registrava lleugeres caigudes no superiors al 0,20%.

Categories: General Tags: