Home > General > L’euro afluixa

L’euro afluixa

27/09/2017

Les tensions geopolítiques entre Corea del Nord i els EUA seguien la seva escalada. El ministre d’Exteriors nord-coreà, Ri Yong-ho, donava per declarada la guerra amb Amèrica del Nord. En aquest context, l’índex del país nipó, el Nikkei 225, tancava la jornada en negatiu. De la mateixa manera, a tancament, els índexs de referència europeus re­gistraven comportaments lleugerament a la baixa. Per altra banda, les eleccions alemanyes (on Angela Merkel revalidava el títol tot i que amb menor suport) i un Banc Central Europeu que es resisteix a modificar el programa de recompra de deute, començava a passar factura a la divisa comunitària. En espera de les paraules de Janet Yellen a Cleveland, la cotització euro dòlar es situava en mínims del mes, 1,177.

Categories: General Tags: