Home > General > Corea del Nord torna a ser el focus d’atenció

Corea del Nord torna a ser el focus d’atenció

30/08/2017

Nova sessió en vermell als mercats, que es sumava a la viscuda abans-d’ahir. Un robust euro, que ja superava els 1,20 dòlars a la tarda, sumat a la tensió geopolítica de Corea del Nord, provocava que molts dels principals parquets del món cotitzessin amb descensos. L’oficialment anomenada República Popular Democràtica de Corea llançava un míssil balístic que sobrevolava el territori japonès, acció considerada una greu provocació. El Dax 30 i el FTSE MIB es veien especialment afectats, amb pèrdues supe-riors a l’1,4%. L’Euro Stoxx 50, el FTSE 100 o l’OMX Stockholm 30 no es quedaven gaire enrere. A tancament europeu, als Estats Units, el Dow Jones aconseguia cotitzar pràcticament en pla, amb el NASDAQ pujant també lleugerament. En terres asiàtiques, el NIKKEI havia perdut prop d’un 0,5%, una mica més que el Hang Seng.

Categories: General Tags: