Home > General > L’euro, fort

L’euro, fort

29/08/2017

La fortalesa de l’euro davant del dòlar frenava les borses europees. Draghi, divendres passat a Jackson Hole, i seguint l’exemple de Yellen, no donava pistes sobre la política monetària que seguiria l’entitat que presideix, fent una contundent crida a “resistir els impulsos proteccionistes” (en especial referència a Trump). La divisa comunitària es canviava per sobre de les 1,195 unitats ahir                   a tancament europeu, i parquets com el d’Alemanya, Suïssa, França o Suècia marcaven modestos descensos. A Espanya, l’IbeX-35 exhibia un comportament semblant i es trobava per sota dels 10.300 punts. Mostrant senyals de recuperació econòmica, Itàlia presentava els índexs de confiança empresarial i             del consumidor. Ambdós creixien durant el mes d’agost, amb el primer assolint els nivells mitjans de fa una dècada, abans de l’arribada de la crisi.

Categories: General Tags: