Home > General > El verd retorna als parquets

El verd retorna als parquets

31/08/2017

Els inversors aprofitaven per prendre posicions i l’euro cedia terreny enfront del dòlar (gràcies a un creixement trimestral del PIB nord-americà del 3%, major a l’esperat), el que empenyia els índexs europeus a trencar la ratxa de tres sessions a la baixa i reaccionar amb augments moderats, recuperant part del perdut durant la jornada de dimarts. El CAC 40 i l’Ibex 35 guanyaven al voltant d’un 0,5%, amb Acerinox creixent un 4,7%. Per altra banda, Juncker, president de la Comissió Europea, expressava la seva insatisfacció amb la documentació presentada pel Regne Unit en relació amb el Brexit, evidenciant el difícil “divorci” amb Europa. També afirmava que no s’iniciarien les negociacions sobre les futures relacions econòmiques i comercials fins que aquest tema estigués resolt.

Categories: General Tags: