Home > General > Tancament de setmana amb correccions

Tancament de setmana amb correccions

22/07/2017

En el tancament de la setmana les borses europees patien grans correccions després de començar la jornada pràcticament planes, aprofundint en les caigudes a mitja sessió: el CAC 40 francès queia prop d’un 2%, així com el DAX 30 alemany. El parquet espanyol perdia més d’un 1% i se situava al voltant dels 1.400 punts després d’acabar la setmana passada en els 10.655,1 punts. ACS acaparava l’atenció després de comunicar a la CNMV que estudiava realitzar una contraopa sobre Abertis que millorés els 16,5 euros oferts anteriorment per la italiana Atlantia. Les accions de l’empresa de Florentino Pérez, encapçalant la dinàmica negativa de l’Ibex, baixaven més d’un 6%. Concloent, Bank of America confirmava que després del Brexit la primera entitat de Wall Street fixaria el seu centre d’operacions al continent a la ciutat irlandesa de Dublín.

Categories: General Tags: