Home > General > El petroli baixa de la barrera dels 50 dòlars

El petroli baixa de la barrera dels 50 dòlars

03/06/2017

Europa tancava la setmana amb més alegria que la començava. En el cas espanyol, una bona dada de treball (amb un descens de l’atur durant el mes de maig d’aproximadament 112.000 persones) permetia a l’IBEX-35 una jornada relativament tranquil·la. Va tornar a ser una jornada molt difícil per al banc Popular, que va acabar cedint un 17% (segona jornada consecutiva). Els possible compradors semblaven mostrar-se cada cop més reticents. Un futur que sembla complicat per al Popular. Als Estats Units d’Amèrica, l’agitació política sembla haver passat de llarg. El focus d’atenció ja no se centra en el president, Donald Trump. On si tornàvem a veure correccions era en el preu del petroli. Tot i la publicació a la baixa dels inventaris de petroli als EUA, la darrera sessió mostrava un Brent cotitzant per sota dels 50 dòlars el barril.

Categories: General Tags: